Close

Cookies si politica de confidentialitate

1. Continut Site

Ebikepro.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

2. Copyright

Ebikepro.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei Ebikes Service SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul Ebikes Service SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

Datorită flexibilității lor și faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri folosesc Cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea Cookie-urilor nu vă va permite accesul pe site-uri precum Youtube, Gmail, Yahoo etc.

De aceea, vă oferim câteva sfaturi care să vă asigure o navigare web sigură, prin intermediul Cookie-urilor.

a. Personalizați setarile browserului în ceea ce privește Cookie-urile.

b. Daca sunteți unicul utilizator al terminalului, puteți seta termene de expirare a Cookie-urilor prelungite.

c. În cazul în care nu sunteți unicul utilizator al terminalului, luați în considerare ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul.
d. Instalați aplicații antispyware și faceți-le constant update.

e. Asigurați-vă că browser-ul folosit este mereu updatat, deoarece multe dintre atacurile bazate pe Cookies sunt posibile din cauza punctelor slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.


Toate browserele vă oferă posibilitatea de a vă seta personalizat modul de acțiune a Cookie-urilor..

Pentru a ințelege aceste setări, accesați unul din linkurile de mai jos, în funcție de browser-ul folosit:

  • Setări Cookies în Internet Explorer
  • Setări Cookies în Firefox
  • Setări Cookies în Google Chrome
  • Setări Cookies în Safari

Pentru setările cookie-urilor generate de terți puteți consulta și site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/
 
12. Linkuri utile

Pentru a afla mai multe informații despre Cookie-uri și cum funcționează acestea, accesați resursele de mai jos:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/
https://www.cookiechoices.org/

3.Protecția Datelor cu Caracter Personal


Prin prisma modificarii legislatiei aduse de Regulamentul General pentru Protecția Datelor nr. 679 / 2016 (GDPR), va informam ca am actualizat politica EbikePro privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Prelucram datele dumneavoastra personale (date legate de comenzile si tranzactiile efectuate pe sit-ul www.EbikePro.ro, date de identificare, date pe care ni le oferiti sau pe care le primim in virtutea legii sau a contractului cu scopul de a va putea oferii serviciile prestate de catre societatea noastra) – in general pentru furnizarea de bunuri si servicii, pentru a va transmite, cu acordul dumneavoastra, detalii despre activitatea noastra, produsele si promotiile noastre.
Prelucrarea datelor dumneavoastra personale are loc:
a) in vederea incheierii si executarii unui contract pe care l-ati incheiat cu noi, solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum livrare, facturare, retur produse, solutionarea potentialelor litigii inaintate instantelor judecatoresti.
b) pentru a respecta o obligatie legala, inclusiv, dar fara a se limita la comunicari sau raportari catre autoritatile, institutiile sau agentiile de stat sau guvernamentale abilitate;
c) in virtutea interesului nostru legitim, care include urmatoarele scopuri: asigurarea masurilor de securitate necesare (supraveghere video si acces in spatiile securizate ale Ebikes Service SRL), identificarea clientilor, detectarea si prevenirea potentialelor fraude, raportari interne sau catre alte entitati.
d) in baza consimtamantului dumneavoastra pentru urmatoarele scopuri:
1) statistice interne, respectiv de marketing, newsletter, oferirea de produse si servicii, reclama.

2) prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter special prelucrate in conditiile Art. 9 alin.2 GDPR, indispensabile in vederea furnizarii de bunuri si servicii.

Datele personale care sunt colectate si pastrate de catre Ebikes Service SRL sunt:

Nume si prenume client, numar de telefon, adresa client, cod postal client, adresa de e-mail, CNP daca este adaugat de client la creare cont pe site.


Categoriile de destinatari catre care se pot transmite datele personale colectate:
• autoritatile statului (inclusiv dar fara a se limita la autoritati fiscale, autoritati de protectie a consumatorilor, organele statului competente in materie penala, etc.), ca urmare a unei obligatii legale a Operatorului;
• furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea de bunuri si servicii (ex. dezvoltatori de servicii IT etc.);
• prestatori de servicii de marketing, cercetare de piata, studii de satisfactie clienti si alte servicii similare;
• instante judecatoresti sau arbitrale, notari publici, avocati, executori judecatoresti, alte servicii autorizate.

Odata cu intrarea in vigoare a GDPR in calitatea dvs. de client, aveti urmatoarele drepturi:
Dreptul la informare si acces

Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate iar daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. Aveti dreptul de a obtine o copie a datelor dvs. cu caracter personal prelucrate.
Dreptul la rectificare
Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte si puteti completa datele incomplete oricand veti considera necesar.
„Dreptul de a fi uitat” sau dreptul la stergere
Aveti dreptul, in conditiile legii, sa ne solicitati sa va stergem datele cu caracter personal.
Dreptul la restrictionare
Aveti dreptul de a solicita restricționarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal. In acest caz, datele pot fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
Dreptul de a va retrage consimtamantul
Consimtamantul poate fi retras in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc a fost efectuata pe baza consimtamantului dumneavoastra.
Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Presupune dreptul de a solicita si de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in anumite circumstante, precum dumneavoastra contestati exactitatea datelor, pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date, datele dvs. au fost prelucrate ilegal, iar dvs. va opuneti stergerii acestora, solicitand restrictionarea utilizarii lor.
Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul sa primiti datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, uzual si care poate fi identificat de aparate si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati, fara obiectii din partea noastra.
Dreptul de opozitie
Aveti dreptul sa va opuneti oricand, fata de prelucrarea de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal, in special in scop de marketing direct; puteti sa solicitati sa nu va mai prelucram datele cu caracter personal in interesul nostru legitim. Daca aveti si va exercitati dreptul de a va opune, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune costuri. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.
Dreptul de a depune o plângere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor – Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – www.dataprotection.ro
Dreptul de a va adresa justitiei
Puteti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre:
Ebikes Service SRL., cu sediul social in Sibiu, B-dul Victoriei nr 31A/30, înregistrata la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Sibiu sub nr.J32/1029/12.08.2020, având CUI RO4147116
telefon 0040 756464599  ,adresa de e-mail service@ebikepro.ro
In cerere va rugam sa mentionati daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care sa asigure ca veti primi personal informatiile. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs

4. Politica de confidentialitate

Toate datele introduse pe site-ul www.EbikePro.ro sunt confidentiale, sunt introduse folosind o conexiune securizata HTTPS (SSL) şi nu vor fi transmise catre terte parti (facand exceptie transmiterea adresei de livrare catre curier). Datele personale ale clientilor EbikePro.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vânzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Ebikes Service SRL in calitate proprietar si administrator al website-ului www. Ebikepro.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Ebikepro.ro se angajeaza sa foloseasca datele personale ale utilizatorilor numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, in scopul derularii procesului de comanda si livrarii produselor, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor/promotilor acestuia.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal (GPDR):

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, EbikePro  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi+ cooki-urile de pe website.

1.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor privind cererea facuta, rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o Comanda sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

1.3. Prin completarea datelor in formularul de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a EbikePro, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: EbikePro, Bulevardul Victoriei nr 31A/30 Sibiu, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: EbikePro, Bulevardul Victoriei nr 31A/30 Sibiu, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.8. De asemenea, EbikePro,poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

1.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Open chat